Jak w temacie kupie bata w nienagannym stanie w rozsądnych pieniązkach.
interesuje mnie bat 6m lub max 7m (nie mniej nie więcej) w cenie do 150zł (jeden kolega proponował mi bata za 100zł gdzie jak się okazało sprawdzając na internecie bat nowy wart 55zł także prosze bez żartów)
może komuś coś zalega w piewnicy.. zależy mi aby był lekki najlepszy jakiś węgiel. jak ktoś coś ma prosze pisać a może się dogadamy...
(K) Bat tyczka 6m
Moderator: Malak
Re: (K) Bat tyczka 6m
Nie lepiej się zagłębić bardziej w asortyment firm dostępnych na rynku skoro nie masz aspiracji na jakieś wyczynowe łowienie, leć do sklepu popatrz 6 metrowe Bat VDE-R Team Pole SX czy Konger Arcus Pole gdzie za 150 zł kupisz nowy bat i będziesz zadowolony przy rekreacyjnym wędkowaniu. Oba te baty nie przekraczają 150 zł przy długości 6 m i nie są strasznie ciężkie - granice 250 g.
Żechowski Kamil
Koło Haczyk
Klub Piscari Lublin
Koło Haczyk
Klub Piscari Lublin
Re: (K) Bat tyczka 6m
ogólnie preferuje spining można powiedzieć 95% całego seznu... teraz mam złamaną nogę więc trzeba mi coś żeby sobie posiedzieć stacjonarnie i połapać a tyczkami nigdy się nie interesowałem. Ale dzięki za info chyba że ktoś jeszcze jaką firme- model poleci
Wróć do „Sprzedam/Kupię/Oddam/Zamienię”