Witam!
Mam do sprzedania Tyczkę o dł.13m firmy Colmic model Bomb Carp wraz z 3 topami 4el. oraz topem do kubka i 3 kubkami + 0,5m dopalaczem oraz oryginalnym pokrowce 2komorowym Colmica. Wędka bardzo mocna, sprawdza się w łowieniu na wodach stojących jak i również dużych rzekach. Nie ma większych problemów przy łowieniu średnich jak i większych ryb.
Cena : 1000zł
Mam również do sprzedania kosz wędkarski firmy Mikado z 2kasetami płytki 1 głęboką z 2 szufladami bocznymi płytkimi na zestawy oraz 1 boczną szufladą głębszą, ponadto z dwoma szufladkami z przodu - bardzo poręczne na akcesoria np. gruntomierze wypychacze itp. Kosz posiada również wysuwany podest widoczny na zdjęciu poniżej. Siedzisko wyposażone w uchwyt do tzw. "STOPA". Ponadto do kosza w zestawię jest taca mocowana na nogę od kosza z wysuwaną głęboką miską podzieloną na 4 przegródki równej wielkości do kosza dodaję również uchwyt do siatki firmy MAVER, oraz ychwyty do tyczki które były w zestawie. Poniżej zdjęcie kosza. Cena jaka mnie interesuję za KOSZ to : 1100zł Kosz w stanie idealnym
Kontakt : proszę pisać na priv ;)
Sprzedam Tyczkę Colmic Bomb Carp 13m,4 topy 4el oraz Kosz
Moderator: Malak
- Bobsley
- junior
- Kontaktowanie:
Sprzedam Tyczkę Colmic Bomb Carp 13m,4 topy 4el oraz Kosz
- Załączniki
-
- Kosz Mikado
- kosz.jpg (14.38 KiB) Przejrzano 5954 razy
Andrzej Bobel 88', Koło CRH Żagiel, Kiedyś Team Colmic Catfish Lublin teraz ☆ SENSAS LUBLIN ☆ GUNKI LUBLIN ☆
Pasji się nie tłumaczy... ;)
Pasji się nie tłumaczy... ;)
Wróć do „Sprzedam/Kupię/Oddam/Zamienię”